Ga door naar de hoofdinhoud

Keuken

Een man en een vrouw zijn in gesprek met een IKEA medewerker die op een dekstop computer een keuken voor ze aan het plannen is.

Boek tijdelijk een gratis keukenplanservice afspraak

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en wil je weten wat IKEA voor je kan betekenen? Onze keukenspecialisten staan voor je klaar.

Maak t/m 27 mei gratis gebruik van de keukenplanservice (t.w.v. 49.99) en creëer je droomkeuken met één van onze specialisten.

Ga verder

Keukens voor elk budget

We gaan altijd door met het verbeteren en bedenken van onze keukenoplossingen. Zo ook voor onze METOD kastjes, geselecteerde keukenfronten en keukenapparatuur. Grijp je kans en creëer je droomkeuken tegen een aantrekkelijke prijs dat past bij je budget.  

Er is geen keuken zoals die van jou

Ontdek talloze mogelijkheden om je keuken te personaliseren met verschillende materialen, kleuren, stijlcombinaties en de nieuwste innovatieve opbergoplossingen.

Nieuwe FORSBACKA keuken met sfeervolle keukenaccessoires

Ontwerp nu je nieuwe keuken

Als je van plan bent je keuken te renoveren of je bestaande keuken op te frissen helpen onze keukenspecialisten je graag. We begeleiden en adviseren je met het maken van de juiste keuzes en ondersteunen je vanaf de planning tot aan het installeren. 

Boek snel een afspraak

Maak je keuken af

Keukenkastinrichting

De keuken is een verzamelplaats van spullen handig voor koken en meer. Van besteklades tot inbouwprullenbakken, deze helden helpen orde in de keukenchaos te scheppen.

Aanrechtbladen

Kies een standaard werkblad, ontwerp je eigen in de werkbladplanner of laat onze keukenspecialist meekijken tijdens een keukenafspraak.

Keukenapparatuur

De oven, kookplaat, vaatwasser en afzuigkap maken je leven makkelijker en koken leuker. Onze apparatuur zit boordevol slimme functies en details en is klaar voor jarenlang dagelijks gebruik. En met 5 jaar garantie* weet je zeker dat ze je er jaren plezier van hebt.

*behalve op LAGAN en TILLREDA. Lees hier meer.

Keukenverlichting

Keukenverlichting is handig en omdat het zorgt voor betere zichtbaarheid tijdens het koken, waardoor je ingrediënten nauwkeurig kunt snijden en veiliger kunt werken. Bovendien creëert het ook een gezellige sfeer in de keuken. 

 

Keuken(s) nodig en je bent zakelijke klant?

Ook voor bedrijven staan we klaar om te helpen! Bekijk keukenontwerp voorbeelden en ideeën voor diverse bedrijfstypes. Lees verder en ontdek wat het IKEA for Business team voor je kan betekenen.

Lees meer

Bamboe: verrassend en duurzaam

Snelgroeiend, slijtvast en mooi. Bamboe is het ideale materiaal als je voor een duurzame keuken gaat.

Bekijk FRÖJERED

Keuken installatie

Laat je keuken professioneel installeren.

Lees meer

Transport & bezorging

We bezorgen je nieuwe keuken bij je thuis.

Lees meer

Garantie

Maak onbezorgd gebruik van je keuken met onze garantie

Lees meer

Retour- & recycleservice

Met de IKEA retourservice nemen we je oude keuken mee

Lees meer

Veelgestelde vragen

Typ je zoekterm in de zoekbalk hieronder. Voor montagehandleidingen, specifieke producten of artikelnummers, gebruik je de zoekbalk bovenaan onze website.